Debiteurenbeheer

Volgens sommige bronnen kosten onbetaalde rekeningen de Nederlandse economie jaarlijks € 12 miljard. Dat is ongeveer 2% van het BBP.

Debiteurenbeheer:

Een goed debiteurenbeheer is essentieel voor uw bedrijfsvoering en draagt bij aan een verbetering van uw geldstroom en u voorkomt daarmee dat u zelf in de problemen geraakt ten gevolge van wanbetaling, de belangrijkste reden voor faillissement!

Onder het motto "beter voorkomen dan genezen" heeft incassowijzer online debiteurenbeheer ontwikkeld. Een volstrekt nieuwe en unieke online dienstverlening die er voor zorgt dat uw debiteurenbeheer automatische verloopt.

U houdt te alle tijden controle over het proces. U regelt het proces zelf in. U bepaalt op welke wijze uw debiteur benaderd wordt, via e-mail, schriftelijk of telefonisch. U kunt zelfs de inhoud van de communicatie bepalen (door onze standaardinstellingen is het systeem volledig gebruiksklaar).

Betaling vindt altijd rechtstreeks aan u plaats.

Omdat vreemde ogen dwingen, wordt in de communicatie met uw debiteur slechts op zeer subtiele wijze gecommuniceerd dat de berichten zijn gegeneerd via incassowijzer debiteurenbeheer. Upload uw bedrijfslogo en deze wordt eveneens opgenomen in de communicatie naar uw debiteur. De berichten komen bij u vandaan! U heeft voortaan 24/7 online inzage in uw openstaande facturen.

Voordelen:

  • Met incassowijzer debiteurenbeheer kunt u hoge kosten (o.a. hoge verzekeringspremies) besparen en voorkomt u zorgen, negatieve energie en bovenal bespaart u kostenbare tijd.
  • U voldoet aan de wettelijke eisen.
  • Vaste lage kosten voor de verrichte acties ipv omzet gerelateerde beheerpremie en bijkomende kosten.
  • Snelle incasso-opvolging wanneer betaling alsnog uitblijft.
  • Alles onder één dak van het beheerproces t/m het inschakelen van de gerechtsdeurwaarder.
  • Correcte benadering van uw debiteuren.
  • Geen negatieve energie meer hoeven te steken in het "binnenhalen" van uw opstaande facturen.
  • En snel uw facturen omgezet in liquiditeiten.