Credit check

Onder het motto "Voorkomen is beter dan genezen" bieden wij u de mogelijkheid om on-line te controleren of uw nieuwe relaties wel in staat zijn te betalen. Met de credit check kunt u on-line van elk individu en iedere onderneming in heel Nederland controleren in hoeverre deze kredietwaardig zijn. Binnen enkele seconden krijgt u de gewenste informatie en kunt u eventueel tijdig maatregelen treffen.

Voor elke toetsing van een particulier brengt Incassowijzer u de transactiekosten van € 5,00 in rekening, voor een toetsing van een bedrijf brengen wij u de transactiekosten van € 15,00 in rekening.

Voor deze credit check staat een maximum bedrag van €12.000 euro als totaalinvoer. Dit betekent een maximum termijnbedrag van €1.000 over 12 termijnen en bijv. een maximaal termijnbedrag van € 3.000 over 4 termijnen.


Gegevens inlezen

Indien u meerdere incasso's tegelijkertijd wilt uploaden kunt u ook gebruik maken van onze "batch import" functionaliteit. U creëert een bestand welke voldoet aan het voorbeeld bestand (te downloaden achter de log in). Dit kan in Excel, maar ook in een reguliere tekstverwerker.

Vervolgens kunt u het bestand uploaden, waarna u de interpretatie van het bestand in een overzicht te zien krijgt. Indien alle gegevens correct zijn weergegeven, kunt u deze opslaan in onze database en uw opgave is voltooid. Het systeem werkt op dezelfde wijze als een reguliere bank im- en export. Makkelijker kan het niet.


Attentiestickers

"De schuldeiser heeft een beter geheugen dan de schuldenaar"
(Benjamin Franklin)

Via deze website kunt u onze attentiestickers bestellen. Deze stickers geven aan dat uw bedrijf is aangesloten bij Incassowijzer. Het rode uitroepteken vestigt op dwingende wijze de aandacht van uw debiteur op de noodzaak van betaling. Wanneer na gebruik van de sticker betaling toch nog uitblijft, kunt u de vordering invoeren op onze site.


Maatwerk

Om het midden- en kleinbedrijf blijvend te faciliteren met nieuwe ontwikkelingen via internet op het gebied van debiteurenbeheer en incassobeleid, hebben wij een strategisch partnership met onze automatiseerder, Arlanet uit Wormerveer, zodat wij altijd voorzien zijn van de laatste technologieën.

Dit stelt ons in staat elk gewenst boekhoudpakket via XML te koppelen aan incassowijzer zodat het inlezen van uw debiteurenportefeuille automatisch verloopt en kostbare tijd niet verkwist wordt.

Aanmelden

Met uw IncassoTotaal registratie heeft u een heel jaar lang onbeperkt toegang tot alle diensten van incassowijzer.

Aanmelden

nocurenopay

incassowijzer locatie bergerpoort

Incassowijzer

- Bezoekadres

 

Rogier van der Weydestraat 8 C
1817 MJ, Alkmaar

  info@incassowijzer.nl
  +31 (0)72 511 39 53
  +31 (0)72 515 58 05
 
KVK 37084298